Otroške majice in oblačila, ki jih starši nakupujemo za otroke najrazličnejših let, lahko v osnovi razdelimo na kratke majice, ki so najbolj primerne za poletne dni in poletni čas, otroške športne majice ter druge majice, primerne prvenstveno za otroke.

Spodaj si lahko preberete glavne značilnosti vseh treh sklopov otroških majic

Kratke otroške majice

Kratke majice za otroke je načeloma mogoče ločiti še na različne majice za tisk, moda za fante je pa predvsem na področju kratkih majic za fante, redno spremenljiva tudi z aktualnimi filmskimi in drugimi junaki.

Otroške majice s kratkimi rokavi za deklice so zelo popularne npr. z bleščicami, sicer pa zasledovanje aktualnih trendov, tako pri deklicah kot fantih, ne velja izključno samo za otroške kratke majice, temveč tudi majice z dolgimi rokavi.

Posebej trendovska otroška oblačila, boste našle na povezavi, kjer je predstavljena ponudba otroških oblačil name it, ki velja za sinonim trendovskih otroških oblačil

Športne majice

Športne majice in tekstil, primeren za otroke, se pogosto znajdejo v okviru ponudb ostalih oblačil, kot so tudi jakne, predvsem soft shell jakne, in pa tudi oblačil za odrasle (npr. moške jakne, ženske jakne,…).

Akcijska ponudba športnih majic se priporoča, da se spremlja nekatere največe ponudnike majic v Sloveniji, saj največji razmeroma pogosto objavljajo novosti, izdelke v akciji in druge prodajne uspešnice, kamor nemalokrat sodijo tudi majice.

Ena takšna, akcijska ponudba in prodajne uspešnice, ponuja tudi povezava https://www.euroton.si/tekstil/

Druge majice za otroke

Druge majice za otroke in specifična oblačila za otroke, najdemo v spletnih trgovinah in pri ponudnikih, ponavadi še v nekaterih ostalih segmentih ponudbe otroških oblačil. Zelo pogosto boste ugodna otroška oblačila našle interesentke, pri ponudbi nosečniških oblačil, ni pa nemogoče, da do ugodne ponudbe oblačil ne bi prišle tudi v cenejših spletnih trgovinah s čevlji in podobno.

Če iščete torej poceni otroške majice in oblačila, imate v teh nasvetih nekaj iztočnic za raziskovanje in iskanje ustrezne garderobe za vaše malčke.