Podarjanje pohištva nas ponavadi najbolj zanima v obdobju, ko sami nakupujemo novo pohištvo (npr. ob selitvi v novo stanovanje ali hišo) ali ob prenovah obstoječih bivalnih prostorov.

Nasvet: čudovito darilo, ki ga lahko podarimo svojim najbližjim (seveda le v primeru, ko točno poznamo njihove potrebe), je lahko tudi steklena stenska obloga za kuhinjo ali pa steklena kabina za prhanje

Pri tem pa največkrat hitro rešitev zato, da se hitro in enostavno znebimo starega pohištva, oglas za podarjanje pohištva, oddamo na bolhi ali povprašamo v kakšnih trgovinah z rabljenim pohištvom ali bi morebiti bili pripravljeni odkupiti ali prevzeti naše staro pohištvo.

Tisti, ki ravno razmišljate o tem, da bi podarili pohištvo, boste v spodnjem članku, našli nekaj praktičnih napotkov, za to, da morda za svoje odsluženo pohištvo vseeno dobite še kak evro. Ali pa vsaj, da bo vaše pohištvo našlo lastnike, ki dejansko posamezen pohištveni kos tudi najbolj potrebujejo.

Najbolj enostavna metoda za podarjanje npr. pisarniških stolov

Če npr. podarjate kakšne stare stole, bo zato najbolj prav prišlo, če med obdarovanci poskušate poiskati takšne, ki dejansko pisarniške stole tudi potrebujejo, ena izmed najmanj uporabljanih, a najbolj učinkovitih praks, da najdete te ljudi, pa je preprosto ta, da se odpravite na družabna omrežja spletnih trgovin, ki prodajao pohištvo in med komentarji obiskovalcev tiste spletne trgovine, preverite kdo so osebe, ki se zanimajo za pisarniške stole.

Potem samo preprosto preko družabnih omrežij te ljudi nagovorite ali iščejo res samo nove stole, ali bi jih pač morebiti zanimalo tudi, da dobijo rabljene, ampak cenejše pisarniške stole.

Isti postopek lahko uporabite tudi za podarjanje kateregakoli drugega pohištva, bodite edino pozorni pri takšnem pristopu na to, da iskreno poveste kako ste prišli do informacije, da se nekdo zanima za pohištvo oz. posamezni kos pohištva. Pa iz kandiidatov, ki jih nameravate ogovoriti, tudi izločite takšne, ki se na družabnih omrežjih in v spletnih trgovinah, izključno zanimajo za novo pohištvo.

To se da iz komentarjev udeležencev hitro razbrati. Več uspeha, da boste na tak način našli nekoga, ki dejansko želi imeti vaš kos pohištva, pa boste imeli, če boste pozorni predvsem na tiste, ki na pohištvenih spletnih trgovinah, iščejo predvsem pohištvo in jih v prvi vrsti zanima cena pohištva.

Nasvete z vami deli: spletna trgovina Pohištvo123

Zanimalo vas bo tudi: Ideje za pohištvo kot darilo