Poceni spletna trgovina s čevlji je iskalni hit vsake ženske. Da pa jo zares najdeš, pa je – bi lahko rekli sizifovo delo … Poiskala sem nekaj primerov in predstavila dejstva zakaj je boljše kupiti dražje čevlje.

Je poceni spletna trgovina s čevlji dobra stvar?

To vprašanje ima več odgovorov. Zagotovo je vse odvisno od tipa ženske in od zahtevnosti tvoje »noge«. Nekatere ženske imajo rade čevlje in se ob veliko parih počutijo dobro in zadovoljno. Nekatere pa bi želele imeti več čevljev pa jih enostavno ne najdejo. Bodisi zaradi zdravstvenih težav ali pa zaradi tega ker še niso našle modela, ki bi ji ustrezal. In v tem primeru je nakup poceni čevlja zagotovo napaka. Na spletni strani čeveljčki, lahko najdeš dobre,usnjene čevlje po zanimivih cenah.

.

Poceni spletna trgovina s čevlji

Vedno je nakup samo tvoja odločitev

.

Spletne trgovine obljubljajo in ponujajo veliko. Spletna trgovina princess shop je ena izmed njih. Čevlji so lepi in zanimivi, vendar večina modelov ne zdrži ene sezone in niso iz pravega usnja. To pa veste kaj pomeni. Ampak saj veste kaj pravijo » malo dnarja malo muzike«! Čevlji mass ali čevlji iz deichman-a, pa so razred višje in med njimi lahko zagotovo najdeš ustrezen model.

.

Poceni spletna trgovina s čevlji

Tako pravijo …

.

Modni dražji čevlji ali modni poceni čevlji?

Za dražje:

  • Enkraten nakup, ki drži nekaj časa,
  • Udoben podplat,
  • »dihajoč« čevelj, …

.

Poceni spletna trgovina s čevlji

Usnje in super podplat, če želiš preveriti model, klikni na slikico …

.

Res da so dražji so pa čevlji za več kot eno sezono. Material čevlja zagotovo odtehta odločitev. No … za ceno.

.

Za poceni čevlje:

  • V garderobi imaš lahko več parov čevljev,
  • Brez težav menjuješ stile,
  • Kupiš usnjene notranje vložke in čevelj lahko zdrži dlje, …

Oglej si spodnji video in mogoče najdeš idejo.

.

https://www.youtube.com/watch?v=39fTr0WsOXQ

.

Dilema obstaja vedno. Ampak verjamem pa vam, da je drugače ob nakupu poceni čevlja na spletu ali v živo. Sicer vse več trgovin nudi brezplačno menjavo izdelka na dom, kljub ceni naročila. Sama sem v študentskih letih raje nakupovala poceni obutev. Ampak sedaj, ko pa imam redno službo in več kot 8 urni delovnik, to zagotovo odpade.

.

Kaj pa ugodna spletna trgovina s čevlji in garderobo (soft shell jaknami, majicami, tekstilom,…)?

Seveda večino vseh, ki jih zanimajo ženski čevlji, nedvomno zanima cenovno ugoden nakup tudi ostale garderobe, še posebej v jesenskem času, soft shell jaken ter druge moške in ženske jesenske in zimske garderobe.

Ena izmed takšnih, večjih in najbrž vsem Slovencem poznanih trgovin je Tekstil trgovina Euroton, ki zraven velike ponudbe jakn sofshell ponuja še zimske jakne, kape, kratke in dolge majice, modne, lahko in delovne jakne, športne jakne, vetrovke ter tudi prehodne jakne.

Obiščite jih.