Ovitki za telefone in etuiji so dandanes na voljo v tisoč in eni obliki. Ker je trg z ovitki res nasičen, so oblikovalci prisiljeni oblikovati in se izmišljevati nove in nove oblike, motive in dizajne. Zato ni nič čudnega, da nastanejo tudi odbiti in bizarni etuiji, za katere je skoraj neverjetno da bi jih kdo nosil na svojem telefonu vsak dan. Vsak od teh unikatnih etuijev za telefone ima svojo edinstveno prodajno prednost, a bo verjetno všeč le majhnemu delu množice kupcev. Ker tudi število bizarnih ovitkov zelo narašča, je skoraj nemogoče zajeti vse, zato bomo predstavili le tiste, ki so nam najbolj zanimivi.

3D ovitki s kapsulami v katerih najdemo raznorazne stvari, od raznih bombončkov do figuric ljudi. Kapsul se sicer ne da odpreti in vanje shraniti kaj drugega, njihov namen je predvsem ekstravaganten videz.

ovitek za telefon s kapsulami

Ovitki za telefon s kockami za sestavljanje, so ubistvu plastični pokrovčki, ki služijo kot podlaga za sestavljanje. Ovitku so priložene kocke, podobne lego kockam, katere pritrdite na ovitek in sestavite želeni motiv. Zgradite lahko priložen motiv, ali pa se prepustite svoji domišljiji in oblikujte vzorec po svoje!

ovitek za telefon - s kockami

POP-IT ovitki so silikonski ovitki s silikonskimi mehurčki na zadnji strani. Mehurčke lahko vedno znova počiš in delujejo kot nekakšen ovitek s katerim se lahko sproščamo. Za še več zabave lahko ovitek odstranite iz telefona in mehurčke pokate iz obeh strani.

popit ovitek za telefon

Plišasti ovitki za telefon so verjetno najbolj mehki ovitki, kar jih obstaja. Vaš ovitek je pravzaprav plišasta igrača oziroma plišasta igrača je vaš ovitek za telefon. Nad ovitkom bodo navdušeni predvsem otroci in odrasli, ki so otroci po srcu.

plišasti ovitek za telefon

Ovitki za telefon s tekočino, so ovitki, ki imajo v notranjosti ovitka tekočino z dodanimi različnimi elementi. Tako lahko ob premikanju ovitka, po njem plavajo bleščice, konfeti, ribice ali pa se po njem le pretaka barvasta tekočina v obliki kozarca, steklenice ali kake druge pogruntavščine.

ovitek za telefon s tekočimi bleščicami

Preberite si še: