Na trgu lahko najdemo nešteto različnih ovitkov za mobilne telefone. Plastične, gumirane, usnjene, prozorne, pisane, bleščeče in še in še bi lahko naštevali. V zadnjem času pa so postali pravi hit silikonski ovitki, izdelani iz tekočega silikona. To je prav poseben silikon, ki neredi ovitke izjemno mehke na dotik.

To vrsto telefonskih ovitkov najdete na spletni strani www.chameleon.si pod imenom SOFT. Preizkus Chameleon soft ovitkov je pokazal, da niso mehki le na zunaj, ampak imajo mehko tudi notranjost, ki je narejena iz mikrovlaken, ki še dodano zaščitijo vaš telefon pred praskami in udarci. Na zunanjem delu imajo ovitki nanešen oleofobni sloj, ki preprečuje puščanje prstnih odtisov, kar pri ostalih ovitkih grdo skazi njihov izgled. Oblika silikonskih ovitkov se popolnoma prilega vašemu telefonu in obenem omogoča dostop do vseh gumbov in funkcij vaše naprave. So vodoodporni, kar pomeni, da jih lahko enostavno očistite z vodo in milom. Prav tako ovitki ne drsijo iz rok, kar pa je še dodatna varovalka, da vam telefon ne pade na tla in se razbije. Če pa se že zgodi, da vam telefon na tla poleti, so zgoraj omenjeni ovitki oblikovani tako, da so zaščiteni tudi vsi sprednji robovi telefona, kar delno ščiti tudi sprednjo stran vaše naprave.

silikonski ovitki soft

Preverite katere barve silikonskih ovitkov so na voljo!

 

Sam dizajn ovitkov je minimalističen in čeprav so enobarvni, so na voljo v široki paleti pastelnih barv matiranega izgleda. Omeniti pa je vredno še to, da barva Chameleon soft ovitkov ne zbledi, tudi ob dolgotrajni uporabi. Trenutno so silikonski ovitki na voljo za večino novejših iPhone telefonov, najdejo pa se tudi za kakšen drug aktualen telefon. Če potrebujete kvaliteten telefonski ovitek ali poznate koga, ki bi mu prišel prav, potem boste s silikonskim ovitkom soft zagotovo zadeli v polno!