Vsem tistim, ki opremljate svoje dnevne prostore in sobe, smo spodaj pripravili kratke in praktične napotke, predvsem, če iščete primerne klubske mize za dnevno sobo. In predvsem, če le te, želite stilsko in estetsko umestiti v celoten izgled dnevne sobe.

Pri iskanju primerne klubske mize za dnevno sobo, se je smiselno najprej zavedati, da se klubske mizice za dnevne sobe, v osnovi ločijo na moderne klubske mize in ostale, manjše mizice, ki sicer bolj pritičejo v klasično opremljene dnevne sobe.

klubske mize za dnevno sobo

Moderne klubske mize

Moderne klubske mize, primerne za dnevne sobe, boste danes v glavnem prepoznali po tem, da so nizke, hkrati pa so takšne mizice izdelane pogosto v visokem sijaju ter tudi pogosto v kombinaciji z drugimi materiali, od katerih prednjačita steklo, inox in aluminij.

Moderna klubska mizica je danes v glavnem brez predalov, saj je namenjena v glavnem odlaganju večernih prigrizkov, televizorskih in avdio upravljalcev, namizne ali bralne lučke in to je to.

Nekateri modeli modernih klubskih mizic za dnevne sobe, imajo tudi koleščka, da je mizico mogoče prestaljati in premikati po dnevni sobi.

Zelo lepo sodijo moderne klubske mize, tudi v celoten izgled moderne sobe, v kolikor je le ta, dodatno opremljena tudi z ostalim, pretežno modernim pohištvom.

Med moderno pohištvo za dnevne sobe, pa uvrščamo še ostale regale za knjige, tv komodico, ki je praviloma nizka, moderno sedežno garnituro in še kaj bi se našlo.

Prednosti klubske mize za dnevno sobo, v visokem sijaju

Moderna klubska mizica v visokem sijaju ne prinaša samo lepega, svežega, svetlečega in estetskega izgleda, temveč je praktična tudi zaradi tega, ker se površina, ki je obdelana v visokem sijaju, čudovito in enostavno počisti in obriše, hkrati pa je visoko sijajna površina, tudi bistevno bolj odporna na vodne odtise od kozarcev, ki jih tako radi odlagamo zvečer na samo mizico.

Kakor kozarce in pijačo zelo radi na klubske mizice za dnevno sobo, odlagajo, tudi naši gosti in obiski.

Ideje za moderne klubske mize za dnevno sobo, so lahko ogledate tudi na spodnjem videu:

https://youtu.be/4ZDU7o5gaZg

Vsi, ki se zanimate za primerne in predvsem moderne klubske mizice za dnevno sobo, boste le te našli na internetu tudi tako, da mizice iščete pod izrazi “kavne mizice, mize za dnevno sobo, klubska miza” in podobno.

Če opremljate dnevne sobe, ali, če bi radi podarili kak primeren kos pohištva kot darilo ob vselitvi in iščete ideje za darilo v okviru opremljanja dnevnih sob, preverite še naš zapis z naslovom Ideje za pohištvo kot darilo.

Dodatne ideje (1, 2, 3)

Za zaščito “delovne” površine klubske mizice je najprimernejše zaščitno steklo. Za izdelavo takšne zaščite se uporabi kaljeno steklo. Gre za material, iz katerega se izdelujejo tudi kuhinjska stekla, steklene tuš kabine, steklena vrata ter steklene stopnice, ograje ter steklena strešna kritina za zimske vrtove, terase in kot steklena kritina, s katero se pokrivajo leseni nadstreški, v katere želimo omogočiti dostop naravne svetlobe.

Oznake: klubske mize za dnevno sobo