Glede na to, da se na tej spletni strani, pretežno posvečamo predstavitvi najrazličnejših daril (za povsem vsakdanje in tudi povsem neobičajne priložnosti), smo se v tem prispevku odločili nekaj več besed, nameniti vsem tistim, ki se zanimajo obdarovati nekoga s pohištvom.

Najpogostejše in največkrat uporabljeno pohištveno darilo

pohištvo darilo

Klubska mizica kot čudovito in praktično darilo.

Verjetno najbolj pogosta uporaba pohištva (ali samo enega kosa ali pa kar celotnega notranjega ambienta), je nakup otroške sobe oz. pohištvo za otroško sobo. Naj si gre za dober šolski rezultat ob zaključku leta, ali kot novoletno ali rojstnodnevno darilo ali darilo ob kakšni izmed pomembnejših obletnic in prelomnic otroka (matura, zaključni izpit, vozniški izpit, vstop na fakulteto,….), pogosto starši notranjo opremo otroške sobe izberemo kot darilo za našega otroka.

Slednje je koristno predvsem iz dveh razlogov. Otroška soba in posamezni pohištveni elementi v njej, so tako ali tako, zelo podvrežni temu, da jih je treba prenavljati in zamenjavati hitreje kot vse ostalo pohištvo po stanovanju, hkrati pa (s primernim obdarovanjem) otroka tudi nagradimo ali motiviramo za prihodnost.

Če otroku npr. izberemo posamezno pohištvo za dober rezultat, ga lahko npr. motiviramo tako, da mu dodatek k novemu pohištvu (npr. dodatno omaro ali pa kar še bolj priljubljeno računalniško opremo) obljubimo ob novem dobrem rezultatu, v novem šolskem letu.

Preverite tudi: cenovno ugodno pohištvo, ki ga lahko uporabite za prav vse priložnosti obdarovanj. Na povezavi.

Odlično pohištveno darilo za starejše: počivalniki

Počivalniki so lahko odlična ideja za darilo, predvsem za starejše, saj si starejši lahko počivalnik postavijo v dnevno sobo, praktično pa ni starejšega para, ki si počivalnika tudi ne bi želel.

Počivalnik za upokojenca ali pa kot darilo za abrahama ali katerikoli drug visok jubilej lahko dodatno okrasite z izvezom; to je unikatno vezenim sporočilom na samem počivalniku, sicer pa pri nakupu počivalnika za starejše svetujemo, da izberete takšnega, ki dodatno vsebuje podnožnik, če pa želite iti še korak naprej, pa takšnega, ki omogoča tudi masažo; t.i. masažni počivalnik.

Verjetno ena največjih izbir cenovno res ugodnih počivalnikov, se nahaja na povezavi Pohištvo123.si.

Pohištvo kot darilo ob jubilejih

Na drugem mestu najpogostejšega obdarovanja s pohištvom kot darilom, je obdarovanje starejše generacije, ob njihovih večjih jubilejih. Starejša generacija (70 let in naprej) zelo pogosto ni več tako zelo motivirana k prenavljanju, nakupu pohištva in opreme, po večini ne spremlja več novih trendov na pohištvenem področju, jim pa so posamezni kosi pohištva, še vedno všeč in se jim zdijo praktični oz. jih celo potrebujejo.

Za to generacijo, namesto, da izberemo nekaj, kar že imajo, zato lahko izberemo kakšno novo klubski mizico za dnevno sobo, regal ob postelji, manjšo omaro, prenovimo spalnico z vgradnimi omarami, izberemo novo pisalno mizo za računalnik, ipd…

Stekleni dodatki in elementi za stanovanje

Predmeti, ki so tudi lahko odlično darilo, so različni stekleni dodatki in elementi za stanovanje, dom ali poslovni prostor. Tako je lahko, na primer, praktično in uporabno darilo, ki ga podarimo svojim najdražjim, steklena stenska obloga za kuhinjo. Prav tako je lahko uporabno darilo tudi steklena kabina za tuš ali pa steklena vrata. Seveda pa se je, pred izbiro tovrstnih daril, predhodno posvetovati z obdarovancem… 😉

Garderobna omara, darilo za vsakogar

Garderobna omara pride vedno prav. Zato je kot darilo izjemno popularna in primerna, še posebej pa boste obdarovanca navdušili, če bo le ta izbrana z namenom, da se vanjo pospravi na pregleden način, vedno več oblek, ki z leti prihajajo v hišo.

Da ne zavzamete z garderobno omaro, kot darilom, preveč prostora (in naredite več škode kot koristi obdarovancu), izberite takšno omaro, ki se jo lahko vgradi (npr. v kot ali v mansardni del stanovanja). To so tako imenovane vgradne omare, s katerimi prihranite prostor, primerne pa so lahko kot vgradne omare za hodnik, dnevno sobo, spalnico, v mansardi, za predsobe in pravzaprav vse prostore po stanovanju.

Če je vaš obdarovanec interierni entuzijast, jo lahko opremite npr. s fototapetami (in izberete kak družinski motiv, ki bo hkrati zelo lep spomin).

Če obdarovanec ne potrebuje velike garderobne omare, pa pač izberete kakšno manjšo npr. v predsobi npr. za čevlje, ali kot vgradne omare za hladilnik, ipd….

Pisalna miza kot odlično pohištveno darilo

Še posebej so za jubilejne obdarovance primerne pisalne mize, ki jih je moč prestavljati, tako imenovane pisalne mize na kolesih ali v visokem sijaju, glede na vrsto in varvo ostalega pohištva in morda glede na željo te generacije po tradicionalnem izgledu pohištva, pa izberemo pisalno mizo v barvi češnje ali pisalno mizo v barvi bukev.

Ne pozabimo, da je za to generacijo zelo primerna pisalna miza, ki se jo da nastaviti po višini, npr. za stoječe delo, lahko služi kot računalniška miza ali kot pisalna miza v dnevni sobi.

p.s.: vsem, ki v tem trenutku, zbirate ideje za odlično darilo, svetujemo tudi ogled ostalih naših prispevkov na blogu.

Oznake: pohištvo darilo