katera je najboljša naravna kozmetikaKozmetika ima v naših življenjih veliko vlogo, temu primerno se je razvila tudi kozmetična industrija. A ljudje postajamo vse bolj ozaveščeni in ni nam več vseeno, kaj nanašamo na svojo kožo. Vse bolj iščemo kozmetiko, ki je narejena iz naravnih sestavin in brez dodatkov kemikalij. A katera je najboljša naravna kozmetika? Prav gotovo tudi vsaka naravna kozmetika ni pridelana po standardih, kakor jih narekuje stroka, zato moramo biti pri nakupu prav tako previdni.

A tudi pri naravnih kremah imamo vse večjo izbiro in na tržišču so se pojavili tudi izdelki, ki nas še bolj čutno razvajajo.naravna krema Kuan Yin ljubezen

To so kreme, ki spodbudijo odpiranje fizičnega telesa pranskim zdravilnim energijam narave in hkrati odpirajo čakre. Več o naravnih kremah, ki odpirajo čakre: kozmetika angelca.

Katera je najboljša naravna kozmetika za odpiranje čaker?

Z naravnimi kremami, ki so pripravljene brez alkoholov, parabenov in drugih kemičnih dodatkov, se bomo lažje odprli ljubezni in nežnosti. Naravna krema za odpiranje ljubezni in življenju, aktivira srčno čakro.

Namenjena je za nego obraza ali celega telesa. Krema se dobro vpije v kožo in ob nanosu ne pušča mastnega občutka. Kremo so z vso skrbnostjo razvili v podjetju Angelca in jo poimenovali Kuan Yin – ljubezen!

Naravna krema za odpiranje srčne čakre je narejena iz kvalitetnega mandljevega, konopljinega in jojobinega olja. Dodano je še karitejevo maslo, vitamin E in skrbno izbrana mešanica naravnih eteričnih olj. Naravna krema za obraz Kuan Yin, je dobila ime po kitajski boginji milosti in sočutja.

Uporabljamo jo lahko vsi, ki si želimo podporo, da se bomo lažje odprli ljubezni, življenju in sočutju. Pomaga nam odpreti srčno čakro, ki je pomembna za medsebojne odnose in za ljubezen do sebe in drugih.

karitejevo maslo naravna kozmetikaAfiramcije pri uporabi naravne kreme za odpiranje srčne čakre

Pri uporabi naravne kreme za odpiranje srčne čakre, si lahko tudi izgovarjamo afirmacijo in s tem še okrepimo delovanje kreme:

  • Brezpogojno ljubim sebe in druge tako v sprejemanju, kot tudi v dajanju.
  • Jaz ljubim.
  • Sprejemam in oddajam ljubezen brezpogojno.
  • Sočustvujem in ljubim vse in vsi sočustvujemo z mano in me imajo radi.
  • Ljubezen v meni je božanska in se uporablja za najvišje namene.

Preverite še ostalo naravno kozmetiko.