ZAKAJ BI MORALI PRED NAKUPOM ELEKTRIČNIH MESTNIH KOLES NUJNO OPRAVITI TESTNO VOŽNJO?

Testna vožnja električnih mestnih koles je izjemnega pomena

Če vam je le bila ponujena možnost, ste tudi pred nakupom avtomobila odšli na testno vožnjo, mar ni tako? Na testno vožnjo bi se bilo priporočljivo odpraviti pred nakupom vsakega kolesa, še posebej pa to velja za električna mestna kolesa. Nedvomno si prav nihče ne želi, da bi bil že po prvi vožnji z izbranim modelom kolesa razočaran, da ne bi zadovoljilo vsem njegovim kriterijem in izpolnilo postavljenih pričakovanj.

Električnih mestnih koles v nekaj mesecih vsaj večina najbrž ne bo kar zamenjala. Zlasti upoštevajoč visoke prodajne cene in dejstvo, da so električna mestna kolesa nedvomno večletna naložba.

Ko se enkrat odločimo za nakup električnih mestnih koles, je to običajno z namenom lastništva za dlje časa. Zato je še toliko bolj pomembno, da se na vašem električnem mestnem kolesu počutite prijetno in zadovoljno, saj se boste le tako vsakokrat z velikim veseljem podali za njegovo krmilo.

Katere so koristi testne vožnje električnih mestnih koles?

Med testno vožnjo avtomobila, katero smo omenili uvodoma ter testno vožnjo električnih mestnih koles, je mogoče potegniti nemalo vzporednic. Testna vožnja električnih mestnih koles pravzaprav predstavlja najhitrejši in najenostavnejši način, da odkrijete model, ki vam je pisan na kožo. Le zakaj bi tvegali z nakupom, če to sploh ni potrebno?

Električna mestna kolesa se razlikujejo tako po voznih lastnostih, kot tudi po programih vožnje in stopnji električne pomoči, zato je izredno pomembno, da izberete takšno električno mestno kolo, ki vam bo zares ustrezalo.

Dodaten razlog, zaradi katerega bi se pred nakupom električnih mestnih koles enostavno morali odpraviti na testno vožnjo, je v spoznavanju samega kolesa. Preden se usedete za krmilo, vam bo namreč prodajalec podrobneje razložil delovanje in pomen vsakega gumba ter stikala. Prav tako lahko takrat prodajalcu postavite morebitno vprašanje, ki bi se vam pojavilo v zvezi z električnimi mestnimi kolesi. V primeru, da boste električno mestno kolo potem tudi kupili, ga boste tako že povsem poznali, kar se bo odražalo tudi v veliko večji samozavesti med kolesarjenjem.

Verjemite v naše besede, kajti testna vožnja je pred nakupom električnih mestnih koles bistvenega pomena, da odkrijete svoje sanjsko električno kolo.

 

Kako in kje je mogoče testno vožnjo mestnega električnega kolesa sploh opraviti?

Večina kolesarskih trgovin omogoča zgolj prodajo, vendar to ne velja tudi za kolesarsko trgovino NewBike, kjer postavljamo zadovoljstvo naših kupcev vselej na prvo mesto. Pri nas ponujamo testno vožnjo prav vsakega mestnega električnega kolesa, ki ga najdete v naši ponudbi.

V kolikor se v kolesarski trgovini NewBike odločite za testno vožnjo mestnega električnega kolesa, s katerim se spogledujete in je pritegnilo vaše zanimanje, lahko to opravite povsem brezplačno. Prav tako vas testna vožnja v nobenem primeru ne zavezuje k kasnejšemu nakupu mestnega električnega kolesa.

S tem, ko se boste podali na izbrano mestno električno kolo, boste preizkusili, če vam odgovarja tako drža, udobnost in varnost, kot tudi vozne lastnosti.

Ali je testna vožnja mestnega električnega kolesa v primeru slabega vremena odpovedana in prestavljena na kasnejši termin?

Odgovor je ne, kajti pri nas omogočamo izvajanje testne vožnje z mestnim električnim kolesom v vseh letnih časih in v vseh vremenskih razmerah.

V trenutnih poletnih mesecih toplega in sončnega vremena, se lahko na izbrano mestno električno kolo podate zunaj na prostem. Če bi vas presenetilo popoldansko nevihtno neurje, za katero vemo, da je v poletnem času nič kaj redek pojav, pa se lahko z mestnim električnim kolesom zapeljete po posebni za to namenjeni kolesarski stezi, ki se nahaja znotraj naše poslovalnice. Ravno zaradi tega lahko ponosno zapišemo, da nismo zgolj navadna kolesarska trgovina, ampak celo pravi »Experience Center«.