Valentinovo je res poseben čas, da praznujemo ljubezen. To pa ne rabi biti le v romantični zvezi, čeprav na to najprej pomislimo, ko omenimo valentinovo. Dejstvo je, da lahko praznujemo ljubezen vsak dan. Z našimi prijatelji, z družino, starimi starši, s partnerjem… Ta članek vas vabi k prepoznavanju in praznovanju te ljubezni, ki jo imate v življenju na izobilju, tudi ko tega ne opazite. Okoli nas je čudovita narava, in mi imamo priložnost, da na polno zaživimo naš vsak dan. Valentinovo je čas, da se spomnimo kako lepo je življenje, ko imamo ob sebi svoje najbližje ljudi. Tiste, ki nas ne sodijo, temveč nas podpirajo, nam pomagajo pri vsakodnevnih odločitvah, ali pa pri velikih življenjskih spremembah. Torej zakaj ne bi letos praznovali valentinovo na prav poseben način… Tudi če nismo v romantični zvezi, si na ta dan privoščimo razvajanje, kupimo si nekaj praktičnega, nekaj kar nam bo lahko še dolgo služilo. Če pa smo v zvezi, pa poskrbimo za to, da se naši najbljižji počutijo prav posebno na ta poseben dan. Pokažimo jim, da nam je mar, da jih cenimo, ljubimo… Povejmo jim vse stvari, ki so nam všeč pri njih, vse, kar nas navdihuje in osvobaja. Življenje je prelepo in prekratko, da bi se držali nazaj. Le zakaj bi se skrivali, zakaj ne bi izrazili vsega kar čutimo, in pozabili na tisto najpomembnejše? Ljubezen je tista, ki cel svet premika v pravo smer. Ljubezen je tista, ki naj vodi tudi vašo pot. Na valentinovo poskrbite, da preživite kvaliteten čas z vašimi dragimi. Nato pa seveda lahko tudi vsak dan pomislite, kaj lahko storite za vas ali vaše bližnje, da vam bo vsem polepšalo trenutek, ali dan, ali življenje! No, v NewBike so tudi spregovorili o valentinovem prazniku… Omenili so par zanimivih daril, ki se nam zdijo res posebna, za poseben dan kot je valentinovo.

Kot že ime NewBike pove, je to kolesarska trgovina, a je specializirana ravno za mestne kolesarje. Tiste, ki se vsakodnevno vozijo v službo, šolo, ali po opravkih, po večinsko ravninskih poteh. Na voljo so kakovostna mestna električna kolesaki vam bodo omogočila nasmejane izlete po mestu in okolici. Ker je dandanes električno kolo cenovno ugodno, lahko vidimo vedno več ljudi, ki uživajo v vožnji na e kolesih. Zato je to darilo, za vas ali za vaše bližnje, nekaj povsem unikatnega. Ste že slišali za koga, da bi kupil sebi in svoji ženi električno kolo za valentinovo? Verjetno ne, če pa bi, bi si mislili “Waw, sliši se zabavno, kakšen pa je občutek vožnje na e kolesu?” Vožnja z električnimi kolesi je res zabavna, in vas lahko hitro navdahne z novo inspiracijo. Z električno pomočjo boste prišli veliko dlje v krajšem času, obenem pa ne boste znervirani ali preveč utrujeni. Tako boste lahko res uživali v vožnji, sami, ali z vašimi bližnjimi. Lahko boste raziskovali vašo okolico, mesto, naravo okoli mesta, in našli novo veselje do kolesarjenja. Če vam prej navadna kolesa niso bila všeč, je čas, da preizkusite mestno električno kolo. Le-to je neverjetno udobno, saj je njegov okvir posebej narejen tako, da se lahko vozimo s pokončno držo, z glavo privzdignjeno. Tako imamo najboljši možen pregled nad dogajanjem na cesti, kar je zelo pomembno v mestnih okoljih. Prav tako ima mestno kolo tako imenovan prehodni okvir, skozi katerega preprosto stopimo in začnemo ali končamo z našo vožnjo. Ta prehodni oziroma nizek okvir je prikazan na zgornji fotografiji. Ta samska ženska si je privoščila novo mestno kolo, ter šopek rož za praznovanje ljubezni na valentinovo. Ne moremo si zamisliti boljšega darila! V uporabi tega kolesa bo uživala še mnogo let. Kaj pa vi? Uživate v kolesarjenju, ali vam je mučno priti pravočasno do vseh vaših destinacij?

Seveda, ni nujno, da kupite električno kolo za valentinovo. Če ste nekdo, ki ima raje preživljanje časa znotraj, ko je zunaj hladno, potem so za vas izvirna darila v malo drugačni obliki. Podarite lahko darilni bon za nakupovalni center, za spa tretma, za obisk term oziroma kopalnega središča… Darilnih bonov je toliko, da boste lahko še cel teden raziskovali kaj vse lahko kupite za darilo vašim najbližjim. Valentinovo je čas, da praznujete ljubezen na vaš unikaten način! Zato pomislite kaj imate vi najraje, kaj ima vaša draga najraje, in kako lahko kupite nekaj, kar bo obema polepšalo dan, ali pa celo leto. NewBike.si vam želi prijetno praznovanje, da bo letos valentinovo prekipevalo od ljubezni in veselja. Seveda pa za valentinovo ni nujno, da zapravljamo denar za nekaj kar nam ne bo dobro služilo, ali pa se bo v par mesecih izgubilo… Za ta praznik je najbolj pomembno to, da si vzamete čas za vaše najbližje, da jim pokažete kako jih ljubite. Najbolj pomembno je to, da nikoli ne pozabijo kako zelo so cenjeni, in kako so vam polepšali življenje. To ni samo po sebi umevno, to da vaša posebna oseba ostaja v vašem življenju je nekaj tako dragocenega. Zato jim pokažimo, še posebej na valentinovo, kako smo hvaležni, da smo jih spoznali, ter jih še vedno spoznavamo! Namreč tudi po desetih letih zveze je še vedno veliko novega za spoznati in raziskati. Vedno se lahko učimo nove stvari o sebi in o svojih bližnjih. Zato poskrbimo, da vsak dan ali vsak teden naredimo nekaj novega, nepričakovanega. Le tako bomo največ izvedeli o sebi, ter svojih bližnjih. Če samo sedimo na sedežni in gledamo televizijo, verjetno ne bomo cenili svež zrak in dolge pogovore ter sprehode tako kot bi lahko. Res, valentinovo je čas praznovanja ljubezni, prav tako pa tudi našega življenja!

In kako dragoceno je to življenje. Kako dragocen je ta dan, ki nikoli več ne bo prišel na točno enak način. Nikoli več ne bomo isti kot smo ta trenutek, saj se vedno spreminjamo, rastemo, razvijamo. Ostanite v tesnem stiku s seboj in svojimi bližnjimi, tudi ko se iz dneva v dan dogajajo male spremembe. Bodimo pozorni in opazimo vse tiste dragocene stvari, ki se kdaj lahko opazijo v tudi v najmanjših, vsakodnevnih detajlih. Ljubi življenje, in življenje bo ljubilo tebe. Ali mu dovoliš, da te ljubi? Da ti pokaže vse svoje skrivnosti, vse svoje zmožnosti, vse svoje lepote? Ali si dovoliš prejeti ljubezen na nov način, si dovoliš odpreti svoje srce in prejeti še več kot si mislil, da je sploh mogoče? No, valentinovo je res poseben čas, in zdelo se nam je primerno, da vas spomnimo… Da je vaše življenje posebno! Kjerkoli se nahajate na svoji življenjski poti, ali ste samski ali ne, ni važno… Spomnite se, da ste ljubljeni, da ste več kot si lahko predstavljate. Zato se ne držite nazaj, ne stiskajte zavore, ko se gre za polno, lahkotno, strastno življenje! Tukaj smo, da se izkusimo v vseh možnih scenarijih, da lahko tudi na deževen dan najdemo iskrice v svojih očeh, veselje v svojem srcu. To je tudi vizija, ki jo ima kolesarska trgovina v Ljubljani NewBike. Želijo spomniti ljudi vseh starosti, da je življenje dragoceno, in da je čas, da ga začnemo uživati. S kolesarjenjem ne bomo vplivali ne na naše življenje, izboljšali naše fizično in psihično zdravje, pač pa bomo tudi investirali v našo prihodnost in prihodnost naših potomcev. Svet bo lepši, ko bo na cesti manj avtomobilov, zrak bo čistejši, manj bo prometnih zastojev, naše okolje pa veliko bolj urejeno in prijetno.