Ko na spletu iščete poceni vedeževanje, si želite predvsem več za manjšo ceno. Več pogovora, več pomoči, več odgovorov. Želite zaupati le najboljšim, da se uresničijo vaše sanje. Zakaj bi za vedeževanje, prerokovanje in svetovanje plačevali več kot je potrebno?

Poceni vedeževanje

Zanima vas kako do vedeževalcev ter katerih starodavnih ved se poslužujejo. Kot so na primer astrologija, vedeževanje s tarot in ciganskimi kartami, numerologija, angelska numerologija, uporabna kabala in kabalistični izračuni, ter razlaga sanj.

Pomembna je strokovnost in predanost, še najbolje je, da to vedeževalcem predstavlja življenjski slog in ne zgolj delo za služenje denarja.

Več: http://merkaba.si/index.php/vedezevanje/

Poceni vedeževanje – kako izbrati prave vedeževalke?

Dobre vedeževalke imajo primeren pristop za vse starosti, vse generacije, za oba spola. Najboljšo pomoč lahko pridobite od vedeževalke, ki je stoodstotno predana svojemu delu, predana s srcem. V delu uživa, je iskrena, svetla in strank ne izkorišča zaradi zaslužka. Vedno je pripravljena pomagati.

V ezoteričnih vodah je vse več vedeževalcev in med njimi ne malo prevarantov, ki začno starodavne modrosti in znanja hitro izkoriščati v svoj prid. Zapelje jih blišč in denar in hitro pozabijo na moralo in etiko vedeževanja. Predvsem pa pozabijo na to, da si s takšnimi dejanji ustvarjajo slabo karmo.

Poceni vedeževanje

Ključnega pomena je, da poiščete vedeževalce, ki so iskreni, predani in pripravljeni človeku v težki situaciji prisluhniti in poiskati najboljšo možno rešitev. (1) Da pomagajo poiskati pot do sreče in notranjega zadovoljstva. Ne dopustite, da vas slabe informacije prestrašijo ali spravijo v dodaten stres. Izkušeni vedeževalci podajajo svojega odgovore na način, ki za stranko ni obremenilen. Zavedajte se, da je vsakršen pretiran strah in stres zelo obremenilen za vaše fizično telo, kot tudi v energijskem smislu.

Idealno je, če vedeževalka oziroma vedeževalec opravlja svoje delo v svojem naravnem okolju, v miru, da se lahko posveti vsakemu posamezniku, ki potrebuje pomoč. Energetsko uravnovešeni prostori, ki omogočajo konstanten pretok energij pa so še dodaten plus pri tovrstnem delu, saj s tem pridobite najboljšo storitev za vaš vložen denar.

Čeprav iščete poceni vedeževanje, je smiselno, da najdete mojstre na področju vedeževanja in osebnega svetovanja. Pomagali vam bodo, ko boste v ljubezenskih težavah, ko boste potrebovali nasvete in usmeritve v raznih situacijah ali zgolj uvide na poti osebne rasti. Ali pa vam bodo razložili, kje se pojavljajo blokade, ki vas ovirajo na poti do želenega cilja. Zato le pogumno povprašajte za nasvet. Ne odlašajte, če čutite, da potrebujete pomoč.

https://www.youtube.com/watch?v=2Lz0VOltZKA