Tarot karta dneva lahko predstavlja usmeritev pri vsakdanjih in pomembnih življenjskih odločitvah. Z njeno pomočjo lahko lažje razumete dogajanje okoli sebe in si razširite obzorja. Lahko jo uporabite tudi kot vpogled oziroma uvid v določene situacije, za katere potrebuje zgolj pogled iz drugega zornega kota. Ali pa jo vzamete kot inspiracijsko misel dneva, kot vodnik, ki vas bo vedno usmeril v pravo smer.

Tarot karta dneva

 

Veliko bolj preprosta metoda izbire tarot karte dneva, pa so različne brezplačne aplikacije, ki vam nudijo možnost izbire karte. Te poleg same karte vsebujejo tudi bolj ali manj natančno razlago karte ter morebitne napotke, kako preživeti posamezni dan, na kaj se osredotočiti, kaj je v danes trenutku za vas najbolj pomembno. Zato je pomembno, da poiščete najboljše vedeževanje te vrste, saj vas napačni napotki lahko peljejo v nepravo smer. Najboljša slovenska aplikacija za pametne mobilne telefone, ki nudi vsak dan brezplačno cigansko tarot karto dneva je nedvomno Žepna šlogarca, ki vas s svojimi jasnimi in preprostimi napotki razveseli vsak dan.

Tarot karta dneva – kje in kako izbrati pravo

Naj vam tarot karta dneva kot nasvet predstavlja obliko pomoči pri odločitvah. Ali pa zgolj zabavo in užitek ob skodelici kavi, ki vam polepša dan. Karte so v sodelovanju z vašo intucijo odlično orodje za učenje in prepoznavanje prave življenjske poti. Lahko jo vzamete kot pomoč pri osebnosti rasti. Tarot predstavlja veliko več. Skozi pestro pomenljivo simboliko vam lahko govori vaša duša.

Tarot karta dneva

 

Karto lahko izberete na več načinov. Lahko se tega lotite sami. Premešate karte in izberete eno karto ter preberete opis oziroma razmislite, kaj vam želi karta sporočiti, jo začutite. Nikar ne izbirajte oziroma odpirajte kart načrtno karto po karto, ampak izberite tisto, ki vas v danem trenutku pritegne. Slednja vam preda pomembno sporočilo za vas. Ali pa poiščete spletno stran, kjer to ponujajo. (1) Če se odločate za nakup kart, nikar ne spreglejte pestre ponudbe. V takšnem primeru bo priročnik o tarot kartah ter urjenje lastne intuicije najboljša naložba.

 

Preden izberete karto se lahko vprašate:

  • Kaj je zame trenutno pomembno, da vem?
  • Na kaj naj bom danes pozorna?
  • Kaj mi prinaša današnji dan?
  • Kaj me odnos uči, pa tega ne vidim?

 

Slaba karta naj vas nikar ne odvrne od nadaljevanja. Pokaže zgolj to, da niste v ravnovesju. Kar je dobro, saj ne morete neprestano sprejemati sporočil v smislu, kako super ste. Vsak dan se mojstrimo in rastemo v boljšo verzijo sebe. S pomočjo lastne intuicije boste lažje prepoznali vse, kar vas ovira in to tudi presegli. (2)