Ekipa Paintball Ljubljana je svojo kariero začela s paintballom, ki je primeren za odrasle. Kasneje smo paintball želeli približati še mlajši generaciji iz Ljubljane in okolice in jim dati priložnost, da se tudi oni preizkusijo v paintballu. To je bil razlog, da smo razširili našo ponudbo z opremo, prilagojeno za mlajše udeležence. Tako nudimo otrokom od 7. leta starosti paintball za otroke , otrokom od 12. leta naprej pa paintball za najstnike in laser tag. Paintball kot rekreacija in sprostitev energije prinaša veliko pozitivnih učinkov. Mladi bodo uživali v akcijski igri paintball za otroke v varnem okolju, saj bo ekipa Paintball Ljubljana poskrbela za ustrezno zaščitno opremo. Poleg zabave se bodo naučili tudi novih veščin, kot je načrtovanje taktičnih potez, sodelovanje v skupini, natančnost in koncentracija.

Opazovalnica

Starši lahko opazujejo svoje otroke med igro paintball za otroke na opazovalnici, od koder imajo pregled čez celoten poligon. Opazovalnica je zaščitena z mrežo, saj je varnost vendarle na prvem mestu. Starši tako lahko svoje otroke opazujejo in spodbujajo med samo paintball igro.

paintball za otroke

Pogled na poligon iz opazovalnice

Čas trajanja aktivnosti

Aktivnost paintball za otroke traja eno uro in pol. Aktivnost začnemo z delitvijo na dve ekipi, nadaljujemo z razlago pravil ter navodili za uporabo opreme, nato povadimo ciljanje tarč in šele nato se prava igra začne. Pri praznovanju otroških rojstnih dni dobijo udeleženci neomejeno število paintball kroglic ter vso potrebno zaščitno in ostalo opremo. Med terminom seveda naredimo pavze po potrebi. Takrat se otroci okrepčajo s pijačo in prigrizki ter pripravijo na ponovni boj. 90 minut  je več kot dovolj časa, da se otroči zabavajo in sprostijo, kljub temu pa niso popolnoma izčrpani.

Rojstni dan

To je popoln paket za zabave, ki zajema vse: od opreme, piknik prostora za pogostitev in kar je njim najbolj pomembno- otroci oziroma udeleženci dobijo neomejeno število paintball kroglic med igro. Po vsaki »rundi« igre paintball za otroke otroci dopolnijo svoj stražer z novimi kroglicami, kolikor jih pač manjka. Tako je skrb za dokupovanje novih kroglic odveč, poleg tega pa otroci med igro ne razmilšljajo, koliko kroglic porabijo. Na ta način je veliko lažje financirati rojstnodnevo zabavo z ekipo Paintball Ljubljana.

paintball za otroke na zunanjem poligonu

Skupina otrok na praznovanju rojstnega dne

Družina in prijatelji

Paintball za otroke ni namenjen samo najmlajšim. Z lahkoto lahko sprejmemo družino ali paintball zabavo z udeleženci različnih generacij – vključila bi se lahko tudi babica in dedek! Paintball za otroke  je namenjen starejšim od 7 let, zabavna paintball igra pa je vznemirljiv dodatek k ponudbi našega kluba.

Prednosti paketa paintball za otroke

  • V vsakem vremenu

Paintball za otroke bo vam in vašim otrokom omogočil možnost popolne zabave v naravi ali v primeru slabega vremena, saj aktivnost lahko izpeljemo v naši indoor areni.

  • Prilagojena oprema, manjše kroglice in manj močni markerji

Pri paintballu za otroke in paintballu za najstnike uporabljamo manjše kroglice kot pri običajnem paintball -u. To so 50 cal (kaliber) paintball kroglice in prilagojene markerje. Zaradi manjše moči je prisotne manj bolečine, zato je takšna oprema varna in primerna za otroke. Seveda ekipa Paintball Ljubljana poskrbi za podajanje varnostnih pravil pred igro in vstopom na poligon, med igro pa je na poligonu ves čas prisoten sodnik.

  • Paintball za otroke nudi lažje markerje

Ker so markerji za odrasle preprosto pretežki in premočni za otroke mlajše od 14 let, Paintball Ljubljama ponuja prilagojene markerje. Markerji, ki so narejeni za paintball za otroke delujejo na vzmet in so neprimerljivo lažji in enostavnejši za uporabo in prenašanje med igro kot markerji pri običajnem paintballu.

  • Aktivnost na svežem zraku

Poleg tega, da paintball za otroke poteka na prostem, v naravi, bo aktivnost mladim pomagala, da začnejo jasno komunicirati in da delujejo in sodelujejo kot ekipa. Kar hitro bodo spoznali, da posameznik ne more premagati vseh nasprotnikov, pomemben je timski duh.