Vsi si kdaj “belimo” glavo z vprašanjem: ” Kaj kupiti za poročno darilo?” in odgovor na to vprašanje ni nikoli preprost.

Poročna darila in denar

poročna agencija

Za perfektno izpeljano in organizirano poroko, si načrt organizacije razdelite na posamezne sklope. Posebej se posvetite vprašanju poročne lokacije, posebej vprašanju poročnih oblek in dodatkov za oba, posebej pa sami organizaciji poročnega slavja. Da bi bila vajina poroka v trajen spomin, pazljivo izberita catering in pogostitev za poroko, glasbo na poročnem obredu, poročnem slavju, poročni nakit in prstana, poročno cvetje, poročni šotor (za primer slabega vremena), poročno ličenje, dekoracijo za poroko, vozilo na poroko, poročno toroto, poročna darila, fotografiranje na poroki, poročni ples, animacijo na poroki, poročno potovanje ter spremljevane poročne tiskovine. Če opazita, da vama bo za organizacijo vsega, preprosto zmanjkalo časa, se lahko obrneta tudi na poročno agencijo Kotičekzaporoko.

Darilo? Poročno darilo? Ali je lahko to denar? Denar ni in nikoli ne bo darilo! Čeprav si današnji mladoporočenci želijo ravno to! Nekateri gredo celo tako daleč, da kar preprosto na vabilo napišejo svoj TRR!!!

Kako kot povabljenec na poroko rešiš zagato, da si mladoporočenci želijo denar, ti pa bi jim rad nekaj podaril – poročno darilo – za spomin?

Tukaj sta dve rešitvi:

  • Prezreš njihovo željo po denarju in jim kupiš darilo po svojem izboru
  • Kombiniraš oboje: daš v kuverto denar in dodaš v neki določeni vrednosti “poročno darilo”, za katero meniš, da bo ustrezalo njihovemu okusu in bo trajen spomin na njuno poroko.

V primeru, da enostavno upoštevaš njihovo željo po denarju, potem si ni potrebno “beliti” glave z darilom, ampak morate vedeti, da s tem niste dodali nobene dodane vrednosti izbora in osebne note!

“Kaj kupiti za poročno darilo? – ideje

V kolikor smo se odločili, da celoten denar, ki smo ga namenili za mladoporočenca namenimo za poročno darilo, je naša izbira odvisna od:

  • kaj si mladoporočenca želita
  • kakšne so naše finančne zmožnosti
  • kaj njima želimo podariti
  • koliko imamo časa za izbiro poročnega darila

Včasih se svatje med seboj povežejo in skupaj kupijo poročno darilo za katero vedo, da je to pravo darilo, ki si ga mladoporočenca sama zagotovo ne bosta kupila, ampak se ga bosta razveselila.

Eno izmed takšnih večnih daril je izbira poročnega porcelana. 

S tem darilom nikoli ne morete zgrešiti! Porcelan je vedno bil in je še vedno simbol za srečo!

Morda tega niste vedeli in naj vas spomnim na odgovor naše babice, ki je po nesreči kaj razbila ( ko je končala s stokanjem o škodi), da je to za srečo.

Če pa se naslonim na zgodovinska dejstva o porcelanu, potem lahko napišem, da so skozi celo zgodovino zelo cenili porcelan. Ob poroki so ga podarjali ravno zaradi simbolike sreče.

Porcelan je simbol za srečo!

V nekaterih državah še danes morajo mladoporočenci za srečo pred poroko razbijati star porcelan, ob poroki pa prejmejo novega, da bi njima to prineslo dolgo, srečno skupno življenje.

Izbira poročnega darila

Poročni porcelan uporabljamo vsaki dan, nekateri samo ob posebnih priložnostih,… Dejstvo je, da je resnično naš tihi spremljevalec, zaveznik in tolažnik v težkih trenutkih in moramo se zavedati tega, da je vse odvisno od nas samih.

Izkoristimo njegovo skrivnostno moč še posebej v trenutkih, ko smo negotovi, obupani,.. in pripravimo skodelico kave ali čaja ali pa večerjo.. Zberimo pogum, moč, odprite svoje srce in z pravilno izbiro besed načnimo temo, ki nas teži in s tem ovira naš dober partnerski odnos. Čudežna kombinacija !

Ker sem ” porcelanka” bom izbiro poročnih daril omejila na svoje področje za katero sem pristojna in tako svetujem tudi svojim strankam. Torej priporočam vse izdelke iz kvalitetnega porcelana priznanih blagovnih znamk.

Izbira je velika od krožnikov, pladnjev, skodelic, vaz, kipov,… Odločitev in izbira mora biti vedno naša, kajti darilo je osebno in odseva naš okus.

Torej naj bo odgovor na Vaše naslednje vprašanje” Kaj kupiti za poročno darilo”, hiter in enostaven!

Priporočam še ogled https://www.pinterest.com/explore/inexpensive-wedding-gifts/, morda dobite dobro idejo za poročno darilo!

Kaj izbrati kot poročno darilo za svate?

V nekaterih primerih porok, je treba svate posebej obdariti za čas dogodka poroke, največkrat pa se kot darilo za poroko za svate, omenja poročni šopek.

Za poročni šopek za svate, je najbolj primerno in priporočljivo, da je le ta, izdelan v stilu poročne dekoracije, tako, da dejansko poročni dan postane nepozabno doživetje, ki se utrne v spomin tudi zaradiporočnih rož in cvetja, ki deluje enotno, povezano in estetsko ustrezni poroki, tako na svatih, mizi, avtomobilu, cerkvi in tudi na prizorišču končne poročne zabave.