Koliko različnih vrst ovitkov Topkinalat.hu poznamo?

Poznamo množico dobrih ovitkov, a vendarle ko se odločamo za ovitek našega mobilnika, se pogosto stvar odločitve zaskoči. Prav iz tega razloga smo vam pri TOPIzbira.si pripravili seznam najboljših vrst ovitkov za vaš telefon. Morda začnimo z nekoliko bolj mehkejšimi ovitki. Mednje spadajo gumijasti ovitki, ki naravnost dominirajo trg v zadnjem času. Pogosto se pojavljajo pod začetnicami TPU.  Največ ljudi se odloči za to vrsto ovitkov zaradi cene, saj so najcenejši produkt v naši spletni trgovini.

Ponudbo ovitkov top kinalat lahko najdete tu: https://www.topkinalat.hu/

Te ovitki topkinalat.hu omogočajo stilski izgled ter zanesljivo zaščito telefona. A vendarle pozor, dragi kupec! Vsaka stvar ne pride brez slabosti. Ovitek namreč ne zaščiti celotnega zaslona, a le del. To na žalost pomeni, da tvegamo poškodbo na sprednji stran telefona – ali z drugo besede, na zaslonu telefona. Temu se lahko izognemo na več načinov, kakor že morda veste, če ste utegnili prebrati kakšnega izmed naših člankov o zaščiti naših telefonov. Prvi način je, da premažemo sprednjo stran telefona – zaslon z nano glazuro ali pa druga način je, da kupimo zaščitno steklo, ki bo varovalo vaš telefon brezpogojno.

topkinalat.hu

Koliko različnih vrst ovitkov Topkinalat.hu poznamo?

V primeru, da pride do nekoliko večjega pretresa, se bo poškodovalo steklo zaščite in ne telefona. Drugi zelo priljubljen ovitek je preklopni ovitek. Njegova uporaba z vsakim mesecem narašča in v ozadju krožijo novice, da naj bi le-ta postal najbolj prodajan tip ovitka do konca leta 2019. To je morda nekoliko optimistično, če pogledamo delež gumijastih ovitkov, ki znaša 38 % ter preklopnih, ki znaša pičlih 27 %.

Prednost preklopnih topkinalat.hu ovitkov je preklop. Pri tem nam ni potrebno kupovati raznih zaščitnih stekel, ki bi zaščitile naš telefon. Tretji v vrsti je trdi plastičen ovitek, katerega prodaja močno upada zaradi njegovega trdega otipa. Pojavljajo pa se čedalje več tudi kombinacije posameznih vrst ovitkov. V sklop najbolj priljubljenih ovitkov spada tudi Rugged X ovitek ter Impact X. Galaxy S10 Tokok