jedilni servis iz porcelanaJedilni servis iz porcelana, je nepogrešljiv dodatek v našem domu. Ko se odločamo za nakup jedilnega servisa, imamo na voljo zares veliko izbiro. Izbiramo lahko med servisi za dve osebi, šest oseb in dvanajst ali več oseb.

Servis je lahko iz izredno kvalitetnega porcelana, za katerega bomo odšteli več denarja, ali pa izberemo cenovno nekoliko bolj ugodnega. Tokrat vam ponujamo nekaj nasvetov, kako kupiti jedilni servis iz porcelana za dve osebi.

Zakaj kupiti  jedilni servis iz porcelana za dve osebi?

Jedilni servis za dve osebi je namenjen za manjše gospodinjstvo, ko sta pri obedu običajno samo dve osebi. Primeren je za mlade pare, ki šele začenjajo svojo življenjsko pot, za študente in mogoče tudi za starejše pare.

 

V mnogih domovih, imajo več jedilnih servisov za dve osebi. Tako jih lahko med seboj kombinirajo, kadar imajo na obisku večje število gostov. Kadar pa sta za mizo samo dve osebi, potem ostale servise pospravijo in uporabljajo samo enega.

jedilni servis akcija

Pri nakupu jedilnega servisa si moramo vzeti čas in si dobro ogledati ponudbo. Mladi pari pogosto dobijo vrhunski jedilni servis že za poročno darilo, a to je običajno servis za šest ali dvanajst oseb.

 

Pogosto se zgodi, da potem tega servisa enostavno ne uporabljajo.  Pospravijo ga  v omaro in ga na dan potegnejo samo ob svečanih priložnostih in kadar se zbere večje število gostov.

 

Če pa ima mladi par kvaliteten in skrbno izbran jedilni servis iz porcelana za dve osebi, ga bo mogoče uporabljal vsak dan in ne samo ob posebnih priložnostih.

 

Zato mogoče namig za nakup poročnega darila. Mladoporočencem kupite dva, ali tri resnično vrhunske jedilne servise, ki jih bosta lahko kombinirala, kadar bosta imela za mizo večje število ljudi. (1)

 

Jedilni servis za dve osebi Rosenthal Tac Skin Gold

 

Dva jedilna servisa za dve osebi, bosta prišla prav tudi takrat, ko se bo družinica povečala in se bodo paru pridružili tudi otroci. Priporočamo nakup jedilnega servisa za dve osebi Rosenthal Tac Skin Gold. Servis je izredno moderen in eleganten, narejen iz vrhunskega porcelana v posebnem zlatem designu. (2)

 

 

Posebej primeren je za poročno darilo, saj je hkrati tudi varna naložba za mladi par, ki lahko kasneje servis nadgrajuje s podobnimi izdelki iz porcelana.

 

16 delni servis za dve osebi, si lahko ogledate v spletni trgovini Mimi porcelan, kjer boste navdušeni nad pestro ponudbo vrhunskega porcelana.