Kaj pravzaprav je Paintball? Si že slišal kdaj za ta izraz? Po vsej verjetnosti ti je izraz že znan, saj postaja Paintball vedno bolj zanimiva igra, za nekatere celo šport. Paintball je pravzaprav tekmovalen šport oziroma igra, kjer igralci uporabljajo posebne markerje, ki izstreljujejo različne metke. Metki se seveda razlikujejo in so primerni različnim starostim. Paintball indoor igra pa je pravzaprav zelo podobna samemu Paintballu, le da poteka v notranjosti.

Zakaj se odločiti za Paintball indoor

Glavna prednost Paintball indoor igre je, da ti slabo vreme ne more uničiti planov in nas lahko vedno obiščeš. Kljub temu da poteka v notranjih prostorih je igra zelo zanimiva. Poligon je namreč polen različnih ovir, tako večjih kot manjših.

Oprema

Za Paintball indoor igro se potrebuje različna oprema. Najprej seveda dobiš zaščitno obleko, kot nek kombinezon, na glavi vsak igralec nosi zaščitno masko, ki zaščiti obraz pred morebitnimi metki. Vsak igralec dobi tudi Indoor paintball marker ter prav posebne penaste kroglice, ki so popolnoma neboleče.

Kje poteka Paintball indoor

Paintball indoor poteka na lahko dostopni lokaciji, in sicer v Cvetličarni (Kranjčeva ulica 20) v Ljubljani.

Za koga vse je primerno

Pravzaprav je edina starostna omejitev, da otrok dopolni 6 let. Veliko mlajših otrok se odloča, da pri nas praznuje rojstni dan, saj ponujamo raznovrstne igre za rojstne dneve. Poleg najmlajših otrok pa rojstne dneve pri nas praznujejo tudi starejši otroci. Da ne boste mislili, da je igra zgolj za otroke. Lahko se odločite in imate pri nas fantovščino, saj poskrbimo za kar se da edinstven dan, ki ga ženin nikoli ne bo pozabil. Poleg tega pa lahko Paintball indoor izberete tudi za različne team buildinge in se na ta način, skozi igro podružite s svojimi kolegi.

Poznamo različne vrste iger pri igranju Paintball indoor – ja. Pridi in preživi z nami nepozaben dan!