Tukaj so napisani nasveti za najlepši jedilni servis za Božič.

Prav tako kot je nam pomemben božični čas je pomembno, da imamo na mizi “pravi” jedilni servis. Če pa imamo božični jedilni servis, potem smo na pravi poti, da bodo naši prazniki zares čarobni.

Velikokrat smo kot otroci vzdihovali, ko so nam naše babice in tete postregle sladkarije, kot so potica, pecivo in božične piškote na lepih božičnih pladnjih na katere so bile zelo ponosne. Ti spomini so globoko zasidrani v naših možganih in kar zdi se nam, da ne le-to, da lahko vidimo te bogato obložene pladnje, lahko tudi “navohamo” vse prijetne dišave….

najlepši jedilni servis za božič

Najlepši jedilni servis za Božič, da bodo prazniki zares čarobni

Pravijo, da mora vsak imeti doma en božični jedilni servis. In to je res!

Prav je, da z lepim božičnim jedilnim servisom prinesemo lep čarobni božični čas na našo mizo. In vsako leto znova, ko vzamemo Božične okraske iz zapakiranih škatel, vzamemo tudi božični jedilni servis.

Najlepši jedilni servis za Božič, da bodo prazniki zares čarobni – čas uporabe

Uporaba božičnega servisa naj ne bo omejena samo na božični večer, ampak ga uporabljamo v predbožičnem času vse tja do pepelnice ( 2. februar).

Moj nasvet je, da ga uporabljate vsak dan in za vsak obrok.

Ni potrebno, da uporabite za zajtrk vse krožnike, ampak uporabite del.

Učinek božičnega jedilnega servisa je zelo blagodejen, kajti ob pogledu nanj se vedno obudijo prelepi spomini na božični čas iz našega otroštva, ipd…

S tem, ko boste uporabljali božični servis dva meseca, boste videli, da je bila odločitev za nakup božičnega servisa smiselna in predvsem dobra odločitev. Nakup božičnega jedilnega servisa namreč ni opravičljiv samo za en večer v letu, ampak za eno šestino leta, kar pa je velika razlika.

In kaj je še zelo zanimivo? To, da vsako leto, ko vzamemo božični jedilni servis iz omare, smo vedno znova nad njim navdušeni, kot prvič. Verjemite, zelo lep občutek!

Kako se odločiti, kateri božični jedilni servis izbrati?

Royal Copenhagen - božična eleganca na vaši mizi

Royal Copenhagen – božična eleganca na vaši mizi

Prav tako kot moramo biti pozorni pri izbiri jedilnega servisa za naš vsak dan, moramo biti pozorni pri izbiri božičnega jedilnega servisa.

Morda še bolj, kajti božični jedilni servis si ponavadi kupimo res samo eden v življenju in moramo biti pozorni na naslednje, da:

  • izberemo kvaliteten jedilni servis;
  • izberemo jedilni servis priznane blagovne znamke, ki nam zagotavlja, de so bo izdeloval še vrsto let, kar nam omogoča, da lahko kadarkoli dopolnimo svoj božični jedilni servis;
  • izberimo vzorec, ki nam je zares všeč in ga bomo z veseljem gledali za vsake božične praznike;
  • pazljivo določimo za koliko oseb potrebujemo božični jedilni servis;
  • ne pozabimo na detajle, kajti na praznični mizi mora biti vse popolno!
Božični zajtrk na prekrasnem porcelanu Royal Copenhagen

Božični zajtrk na prekrasnem porcelanu Royal Copenhagen

Na kratko smo torej preleteli na kaj vse moramo biti pozorni pri nakupu jedilnega servisa za naš božični praznik, morda se ne strinjate z vsem, vendar vedite, da so to rezultat dolgoletnih izkušenj z strankami.

Ko se odločimo za nakup jedilnega servisa za Božič imejmo v mislih tudi to, da lahko krožnike z božičnim motivom pomešamo – “pokombiniramo” s krožniki, ki jih imamo morda doma.

Dobro preverimo ali morda ne ustrezajo naši podkrožniki, kajti prekrasne kombinacije dosežemo z zlatimi krožniki, ki jih ima marsikdo že doma v omari! Prav te kombinacije naredijo naš jedilni servis unikaten – drugačen od drugih!

Uporabimo torej našo domišljijo in iznajdljivost in si ustvarite – kupite svoj “sanjski- božični jedilni servis”. Veliko zabave in lepih trenutkov Vam želim!