ideje za darilaAli vedno znova iščete ideje za darila? Čeprav imamo neskončno možnosti, pogosto darila kupujemo v zadnjem trenutku in včasih kupimo resnično nepotrebne in nesmiselne stvari. V nadaljevanju si oglejte nekaj idej za najboljša darila, ki bodo obdarovanca resnično navdušila.

Najboljše ideje za darila

Danes vam bomo predstavili pet idej za darila. Ponudbo si lahko ogledate v spletni trgovini Mimi porcelan, kjer lahko izbirate med vrhunskimi izdelki iz porcelana, stekla, keramike in drugih vrhunskih materialov.

Poročna darila

Poroka je dogodek, kamor ponavadi ne gremo brez resnično lepega in dragocenega darila. Če se poroča mlad par, ki si šele ustvarja dom, potem je smiselno kupiti darilo, ki bo uporabno in tudi naložba za prihodnost. Naš predlog: 

poročna darila

Jedilni servis Rosenthal Fleurs Sauvages, bo navdušil mladi par, posebej, če sta ljubitelja cvetja. Servis je oblikovala priznana švicarska tekstilna oblikovalka Regule Studli. Prvič so ga predstavili leta 2014 in je še vedno velika prodajna uspešnica.

Na servisu je upodobljen paradiž iz cvetov. Cvetje je na pogled takšno, kot da bi bilo resnično, cel jedilni servis pa je kombinacija naravnih barv in modernega disegna. V servisu je šest desertnih krožnikov, šest krožnikov za juho in šest plitvih krožnikov. Resnično čudovito darilo za poroko in varna naložba za prihodnost.

 

Darilo za prijateljico

Pri iskanju darila za prijateljico, običajno nimamo težav, saj jo dobro poznamo in vemo kakšen so njene želje in tudi pričakovanja. Naš predlog:darilo za prijateljico

 

Skodelica Dunoon Hoopla, ki spada  v serijo skodelic Cairngorm, ki so poslikane s prelepimi motivi iz narave.

rojstnodnevna darila

Skodelica je na voljo v šestih barvah, izbiramo lahko  med modro, rdečo, rumeno, vijolično, zeleno in svetlo modro barvo. Na skodelici Hopla so narisani oblaki, ki so oblikovno in umetniško delo Caroline Bessey. (1)

 

Prijateljici lahko kupite eno skodelico, ali pa jo presenetite z skodelicami v vseh šestih barvah. Izjemno darilo, ki bo polepšalo vsak dom. Skodelice so primerne za pitje čaja ali kave, so pa lahko tudi samostojna dekoracija. (2)

 

https://youtu.be/ULYrG6Q-Vgw